DONATIEWERVING

Actiepagina

Na het boeken van jouw reis ontvang je een link met je eigen actiepagina. Via deze pagina kunnen mensen jouw sponsoren en kun je eenvoudig bijhouden hoeveel donaties je nog moet werven.

Spread the word

Als je wilt dat mensen jou sponsoren, is het natuurlijk belangrijk dat zij op de hoogte zijn van jouw avontuur. Dus deel jouw verhaal met je directe en indirecte netwerk, om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen om jou te sponsoren.

Support

Weet jij niet goed hoe je moet beginnnen of twijfel je ergens over? Bel of mail ons gerust, en wij kunnen jou verder helpen. Daarnaast organiseren wij ook webinars, waarin we meer tipc & trics delen over het donatiewerven en waarin we graag jouw vragen beantwoorden.

Actiepagina

Na het boeken van jouw reis ontvang je een link met je eigen actiepagina. Via deze pagina kunnen mensen jouw sponsoren en kan je eenvoudig bijhouden hoeveel donaties je nog moet werven.

Support

Weet jij niet goed hoe je moet beginnnen of twijfel je ergens over? Bel of mail ons gerust, en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Daarnaast organiseren wij ook webinars, waarin we meer tipc & trics delen over het donatiewerven en waarin we graag jouw vragen beantwoorden.

Trainen voor je avontuur


Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor jouw fysieke uitdaging organiseren wij trainingsdagen in Nederland. Ook een training bijwonen?

Trainingsschema

Online zijn er veel schema's en tips te vinden die je op weg helpen in een passende voorbereiding. Voor een hike avontuur kan je bijvoorbeed deze pagina van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging raadplegen. Op zoek naar een trainingsschema voor een mountainbike avontuur? Bekijk hier de schema's van Fietscoach, passend bij jouw startniveau. 

Hulp nodig?

Vragen of twijfels over jouw fysieke voorbereiding? Wij van Impact Adventures helpen je graag.

Praktische zaken

De reis

Paspoort
Je paspoort dient minimaal zes maanden na terugkomst in Nederland geldig zijn. Als dit niet het geval is, wordt mogelijk de toegang geweigerd tot het land dat je bezoekt.
Visum
Sommige bestemmingen vereisen een visum. De procedure om een visum aan te vragen verschilt per land. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van je visum. Op onze website geven wij per reis advies in het aanvragen van je visum.
Vluchten
De reizen van Impact Adventures beginnen in het land van bestemming. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het boeken van je (internationale) vlucht, tenzij dit anders wordt aangegeven. Uiteraard zijn wij altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden of om jou advies te geven bij het boeken van je vlucht. Neem contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Verzekeringen
We raden je sterk aan reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor je reis met Impact Adventures. Let hierbij op dat de voorwaarden van je verzekering goed aansluiten bij jouw reis en bestemming, en dat je de juiste dekking hebt. Laat je hierin goed adviseren door een verzekeringsmaatschappij. 

Gezondheid

Vaccinaties
Bij veel bestemmingen die Impact Adventures aanbiedt worden bepaalde vaccinaties aangeraden of zelfs verplicht. Ook kan het zijn dat de reis in een gebied is waar malaria voorkomt. Impact Adventures bezit niet over de juiste medische kwalificaties om hierin te mogen adviseren. Neem ruim voor vertrek contact op met je huisarts of de GGD voor professioneel advies over vaccinaties en malaria preventie.
Fysieke & mentale gezondheid
De reizen die Impact Adventures aanbiedt kunnen fysiek en mentaal uitdagend zijn en vragen op beide vlakken een bepaald niveau van voorbereiding en gezondheid. Wij raden je om deze reden aan om bij je huisarts of bij een specialist medisch advies in te winnen over jouw fysieke fitheid en mentale gesteldheid. Als jou wordt afgeraden deze reis te doen, vragen we je dit advies op te volgen.
Getrainde begeleiding tijdens reis in geval van ongevallen
Impact Adventures werkt samen met professionele lokale partijen. Door te kiezen voor kwaliteit in materiaal en begeleiding proberen wij de kans op ongevallen te minimaliseren. Mocht er zich toch een ongeval voordoen, zijn de gidsen waar wij mee samenwerken EHBO getraind. Zij weten juist te handelen wanneer acute hulpverlening nodig blijkt.

Kleding- & benodigdheden

Uitrusting
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste kleding en uitrusting hebt voor jouw uitdaging. De juiste kleding en benodigdheden, zoals fietskleding, rugzakken of wandelstokken, kan een grote impact hebben op je algehele ervaring. Het is dan ook zeker zinvol je te laten adviseren in een specialistische winkel, zoals een fiets- of outdoorwinkel. Impact Adventures heeft voor iedere reis een aangepaste paklijst opgesteld. Vragen over kleding of advies nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen