Jouw evenement, ons project

Je wilt een uniek fondsenwervend evenement organiseren waarmee je veel mensen bereikt. Maar hoe pak je dit aan? Hoe laat je een evenement écht slagen? Wij helpen je hier graag bij. Impact Adventures ontzorgt in alle stappen, totdat jullie evenement een succes is. 
Pijl naar rechts Pijl naar rechts Pijl naar rechts Pijl naar rechts Pijl naar rechts
STAP 1

CONCEPT

STAP 2

CREATIE

STAP 3

WERVING

STAP 5

UITVOERING

STAP 6

NAZORG

1: CONCEPT

____________________________

Op basis van jullie wensen en doelstellingen kun je een uniek concept selecteren dat past bij jullie organisatie en achterban. Nog niet helemaal tevreden over het idee? Samen kijken we naar de mogelijkheden. 

2: CREATIE

____________________________

Een concept gaan we verder uitwerken en vormgeven. We ontwikkelen een sterke en herkenbare stijl die aansluit bij jullie bestaande huisstijl. We leveren alle content, en creëren een eigen logo en beeldmerk. Uiteindelijk brengen we alles samen op een strakke landingspagina. 

3: WERVING

____________________________

Het werven van deelnemers kost tijd en moeite. Maar gelukkig niet voor jullie! Wij zijn gespecialiseerd in het converteren van onze leads naar deelnemers van jullie evenement. Onze leads volgen we op met succesvolle e-mailcampagnes, informatieavonden en persoonlijk en laagdrempelig contact. 

4: FONDSENWERVING

____________________________

Wij helpen jouw deelnemers het meeste uit hun fondsenwerving te halen. Zo krijgt iedere deelnemer toegang tot een persoonlijke actiepagina waar de donaties overzichtelijk bijgehouden kunnen worden. Ook kan de deelnemer zijn of haar achterban hier op de hoogte houden van de voorbereidingen. Wij organiseren ook meerdere webinars om deelnemers te informeren en inspireren om succesvol donaties te werven.

5: UITVOERING

____________________________

Van productie tot communicatie met de deelnemers; ook op het moment suprême zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt en doen we er alles aan om jullie verwachtingen - en vooral die van de deelnemers - te overtreffen. 

6: NAZORG

____________________________

Na afloop evalueren en rapporteren we de resultaten zorgvuldig. We maken de resultaten meetbaar en leveren advies voor verbetering en groeimogelijkheden. 

WIL JE MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN OM SAMEN TE WERKEN?

Stuur je vraag via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
We zijn op kantoordagen ook telefonisch te bereiken op 085 - 060 6158 (tussen 9:00 en 17:30).

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen