WORD OOK PARTNER VAN IMPACT ADVENTURES

Weten hoe je succesvol een fondsenwervend evenement kunt aanbieden?
Krijg toegang tot onze exclusieve partner omgeving met praktische informatie en tips door vrijblijvend partner te worden van Impact Adventures

Wat zijn de mogelijkheden?

____________________________

Of je organisatie kleinschalig is of juist heel groot; bij Impact Adventures is er veel mogelijk. Op basis van jullie wensen en doelstellingen kun je een avontuur selecteren dat past bij jullie organisatie en achterban. Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan onze avonturen:

OPEN AVONTUUR

Open Avontuur

EXCLUSIEF AVONTUUR

Exclusief avontuur

AVONTUUR OP MAAT

Avontuur op maat

Open avontuur

____________________________

Met een open avontuur neem je deel aan een van onze bestaande avonturen met bestaande vertrekdatum:

 • Kies een bestemming met specifieke vertrekdatum
 • De inschrijving voor deze avonturen zijn open
 • Dat betekent dat de groep bestaat uit jouw achterban én uit deelnemers die geld ophalen voor een ander goed doel
 • Bij deze optie hoef je geen minimum aantal deelnemers te werven
 • Dit kan zonder investering van tijd of geld, dus je loopt geen risico

 
 

Exclusief avontuur

____________________________

Jouw organisatie exclusief verbinden aan een avontuur? Dat kan door te kiezen voor een exclusief avontuur. Hierbij 'claim' je een reis uit ons bestaande aanbod

 • Kies uit een van onze avonturen.
 • Kies zelf een geschikte startdatum die voor jullie uitkomt.
 • Deelnemers aan dit avontuur komen uitsluitend voor jullie in actie.
 • Jullie goede doel krijgt een eigen bestemmingspagina op onze website waarop deelenemers zich kunnen inschrijven. Zie hier een voorbeeld van zo'n unieke bestemmingspagina.
 • Jullie regelen een minimum aantal de deelnemers, wij regelen de rest.

Avontuur op maat

____________________________

Wil jij graag naar een andere bestemming die niet tussen ons vaste aanbod staat? Of werk je in het buitenland en wil je een avontuur combineren met een projectbezoek? Dat kan met onze reizen op maat!

 • Laat een unieke reis exclusief voor jouw organisatie ontwikkelen
 • Aanpassingen in een bestaand avontuur (programma, vertrekdata, reisduur, etc.) of een volledig nieuw avontuur 
 • Een avontuur dat volledig past bij jou organisatie en achterban

Voorbeelden van onze eerdere avonturen op maat zijn de reizen van Cycle for Plan van Plan International, Hike for Health voor Simavi en Expedition Red Cross voor het Rode Kruis. 

Wil jij weten of een avontuur op maat iets voor jouw organisatie is? Laat je gegevens achter en we bespreken graag de mogelijkheden!
 

Hoe helpen wij onze partners?

____________________________

Wij willen dat jouw organisatie het meeste uit jullie fondsenwerving haalt, en willen dit voor jullie zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zetten we graag onze eigen ervaring en expertise in om jullie in alle stappen, van het maken van de landingspagina tot aan het werven van deelnemers, te begeleiden. Zo ontvangen onze partners een link naar onze partneromgeving waarin wij veel informatie en vrij te gebruiken bronnen delen die jullie kunnen gebruiken om dit avontuur in je achterban te delen.
Een plan
We starten een samenwerking met een gesprek waarin we luisteren naar jullie wensen en de mogelijkheden bespreken. Daarna helpen we jullie doelstellingen te bepalen en een plan te maken hoe we dit samen gaan bereiken.
Landingspagina
Nadat je een avontuur en vertrekdatum hebt gekozen moet deze gedeeld worden op jullie website. In onze partneromgeving leggen we stap voor stap uit waar een landingspagina uit moet bestaan en geven we voorbeelden.
Werving deelnemers
Dit is misschien wel de belangrijkste onderdeel om een succesvol fondsenwervend avontuur neer te zetten. We begrijpen dat niet iedereen bekend is met het werven van deelnemers. En het mooie is dat dat ook helemaal niet hoeft, want wij helpen je graag! In onze partneromgeving vind je veel informatie over de verschillende kanalen die je kan inzetten, hoe je deze kan inzetten met veel voorbeelden, templates en vrij te gebruiken beeldmateriaal.

Ook is het mogelijk de werving bij ons (gedeeltelijk) uit te besteden.
Fondsenwerving
De deelnemers die voor jullie doel gaan fondsenwerven worden ook door ons begeleid. Zo krijgen deelnemers een eigen actiepagina, toegang tot een persoonlijke omgeving uitleg, voorbeelden en inspiratie om nog beter te kunenn fondsenwerven. Ook kunnen deelnemers zich inschrijven voor onze webinars waarin we graag meer vertellen over hoe je bijvoorbeeld succesvol acties of evenementen kan organiseren.
Begeleiding en organisatie reis
Impact Adventures is verantwoordelijk voor alles rondom de reis. We werken samen met de beste lokale partijen om jullie achterban een onvergetelijke ervaring te geven en zullen we alles er aan doen om het avontuur zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Partner worden van Impact Adventures?

Laat je gegevens achter of stuur je vraag via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug. In de bevestigingmail ontvang je tevens toegang tot onze exclusieve partneromgeving.

We zijn op kantoordagen ook telefonisch te bereiken op 085 - 060 6158 (tussen 9:00 en 17:30).

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen