DE 4 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL AVONTUUR


Impact Adventures helpt jullie in alle stappen totdat jullie reis een groot succes is. Of je je nu aansluit bij een bestaande reis of dat je een reis volledig uniek wil maken voor jullie goede doel. Wij zijn er om te helpen.

1: Maak je plan en kies een avontuur

____________________________

Werk jij bij een goed doel en ben je op zoek naar een nieuwe manier om inkomsten te genereren? Wellicht is een fondsenwervende reis iets voor jullie. Wij helpen je jouw achterban uit te dagen met een van onze onvergetelijke avonturen! Samen bespreken we de mogelijkheden voor jullie organisatie die passen bij julllie wensen. Of je organisatie kleinschalig is of juist heel groot; bij Impact Adventures is er veel mogelijk.

Op basis van jullie wensen en doelstellingen kun je een avontuur selecteren dat past bij jullie organisatie en achterban. Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan onze avonturen:

2: Werving deelnemers

_________________________________

Nadat er een keuze is gemaakt voor een avontuur moet er een landingspagina aangemaakt worden. Vanaf dat moment kan de werving van deelnemers starten! En een succesvolle werving levert meer deelnemers op, dus meer geld voor jullie organisatie. 

Wij helpen je graag bij de werving. Als partner van Impact Adventures krijg je toegang tot een eigen omgeving met meer informatie, tips en trics voor een succesvolle werving:

  • Een stappenplan om een wervingscampagne op te zetten
  • Voorbeelden en inspiratie voor je landingspagina
  • Met uitleg over de verschillende kanalen om je doelgroep te bereiken
  • Uitleg over online adverteren en e-mailcampagnes
  • Voorbeelden en templates
  • Beeldbank

Op aanvraag leveren wij ook persoonlijk advies of kun je de werving (deels) aan ons uitbesteden. We vertellen je graag in een gesprek meer over de mogelijkheden.

3: Fondsenwerving

____________________________

Nadat mensen zich inschrijven om deel te nemen voor een avontuur voor jouw organisatie kunnen ze direct starten met fondsenwerven. Impact Adventures maakt dit voor jullie als goed doel, maar ook voor jullie deelnemers zo eenvoudig mogelijk:

  • Iedere deelnemer krijgt een eigen actiepagina op ons fondsenwervingsplatform.
  • Deelnemers krijgen toegang tot een persoonlijke omgeving met voorbeelden en inspiratie voor fondsenwerven.
  • Impact Adventures organiseert webinars over fondsenwerving voor deelnemers.

Wij geloven dat we samen fondsenwerven weer leuk kunnen maken en zo jullie rendement kunnen verhogen!

4: Ga op avontuur!

____________________________

Na een periode van fondsenwerven is dit het moment waar iedereen naar toeleeft: de deelnemers gaan voor jullie het avontuur aan! En het mooie is dat wij alles regelen voor de reis en zorgen dat het een onvergetelijke ervaring voor jullie achterban wordt.

In sommige gevallen is het mogelijk dat er kosteloos een vertegenwoordiger van jullie organisatie mee kan. Vraag naar de mogelijkheden. 

WIL JE MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN OM SAMEN TE WERKEN?

Stuur je vraag via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
We zijn op kantoordagen ook telefonisch te bereiken op 085 - 060 6158 (tussen 9:00 en 17:30).

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen