Bedrijven

Het is ook mogelijk om je als bedrijf te verbinden aan een reis van Impact Adventures. Hierbij selecteer je een bestaande reis uit ons aanbod met specifieke vertrekdatum en kies je als bedrijf zelf ook een goed doel of actie waar geld voor wordt opgehaald. Wij regelen de reis, jullie regelen de deelnemers. Deelnemers kunnen mensen zijn die bij jouw bedrijf werken, maar ook mensen die jouw bedrijf vertegenwoordigen of misschien zelfs klant zijn van jouw bedrijf. De voordelen van het betrekken van jouw bedrijf bij onze reizen zijn talrijk:

Teambuilding

Exposure

Deelnemen aan een van onze uitdaging zorgt door de opvallende inzet van jou, je collega’s en wellicht ook jullie relaties (op financieel vlak) voor een groot bereik.

Inspiratie

Zo'n avontuur aangaan met je collega’s betekent dat jullie je traditionele werkomgeving verlaten en de dagelijkse (werk)routines vergeten. En dat levert heel veel nieuwe inspiratie en ideeën op!

Maatschappelijke betrokkenheid

Met jullie inzet halen jullie samen geld op voor een goed doel. Dit vergroot de maatschappelijke betrokkenheid van jou en je collega's en zal de reputatie van jullie organisatie ook ten goede komen.

Gezonde medewerkers

De reizen van impact Adventures zijn uitdagingen die jullie organisatie letterlijk in beweging brengen. Door samen te trainen en uiteindelijk samen te gaan fietsen, hiken of welke activiteit jullie ook kiezen, zal jullie team fitter en gezonder worden dan ooit tevoren!
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen